side-area-logo
Programmet er klart og påmeldingen er igang!

Mediekonferansen 19.- 21. oktober Strømstad Spa

Innholdet på Mediekonferansen

Tema for årets konferananse er MAKT

Tradisjon tro samles de viktigste menneskene, fra de viktigste mediehusene, til en av de viktigste konferansene i året! Her vil temaet MAKT bli grundig utredet, diskutert og filosofert over. Hvor flytter makten i mediebransjen seg? Er det alle mot alle, og hvem trekker i så fall det lengste strået? Hvilke type byråer er det egentlig som sitter med siste ordet? Kunnskap er makt – hva må du vite? Kan vi lære av historien, og forberede oss på de endringene vi beveger oss inn i?
Under årets konferanse vil vi gi deg påfyll av det siste innen mediefaget, nye tanker, inspirasjon og ulike verktøy for at du skal kunne manøvrere deg gjennom en tid der alt er i konstant endring. Vi samler makten – vil du være med i diskusjonen?

Faggruppa #MK2017

Disse flinke folka lager årets fagprogram:

Margrethe Wam Solvang, Google
Ina Svarød, Bouvet
Unni-Lovise Godager Berge, Los&Co
Kent Jordet, Accenture
Trygve A. Tønnessen, GK
Ellen Cabrinetti Meum, Schibsted
Simen Kjær, Vizeum
Pia Svärd, DNB
Martin Gran, Snøhetta

Leder av årets Mediekonferanse

Gleder seg!

Kent Jordet er leder av årets Mediekonferanse i Strömstad
Mediekonferansen i regi av Mediaforum er et av de store høydepunktene for marketing-, medie- og kommunikasjonsbransjen. I år er konferansen lagt til vakre og maritime Strömstad 19.-21. Oktober. Vi som sitter i arrangementskomiteen har valgt Strömstad SPA rett og slett fordi de leverer topp opplevelse både faglig og sosial både for konferansedeltakere og foredragsholdere.

Valg av temaet “Makt “mener vi vil belyse en rekke utfordringer OG muligheter en stadig utvidet medie- og kommunikasjonsbransje står overfor. Samtidig som det åpner opp for at konferansen kan tiltrekke seg deltakere fra flere bransjer.
Fagkomiteen har booket topp foredragsholdere som vil dekke temaet bredt og samtidig dypt.

Håper vi sees i Strömstad i oktober!


TAKK TIL VÅRE SPONSORER