side-area-logo
Er du en av bransjens nye stemmer?

Nå har du sjansen til å stå på scenen under Mediekonferansen 25.- 27. oktober i Strömstad

Årets tema er KONFLIKT

«Nye stemmer» ønsker å hente frem hittil ukjente talenter innenfor markedsføring, teknologi og kommunikasjon.
Mennesker med faglig substans og formidlingsevner – enten skriftlig eller muntlig – som ikke har fått den oppmerksomheten og det publikummet de fortjener.
Mediebransjen har aldri vært mer sammensatt. Mennesker med forskjellige bakgrunner og fra ulike fagfelt jobber med å finne muligheter når rask omstilling møter ny teknologi. Kunnskap deles i ulike faglige forum, men stemmene som trekkes frem, er ofte de samme. Selvfølgelig er det en grunn til at vi ofte hører de samme menneskene – de er gode på det de gjør.
Men er det en like god grunn til at de andre ikke blir valgt? Eller handler det vel så mye om gamle nettverk og vaner hos arrangørene og overdreven beskjedenhet hos potensielle, nye kandidater?
Dette vil vi gjøre noe med ved å gi rom for nye stemmer som kan bidra til å utfordre, underholde og gjøre oss litt klokere.

Kriterier:
– God formidlingsevne – enten skriftlig eller muntlig
– Faglig substans innenfor kommunikasjon, markedsføring, teknologi eller strategi
– Ikke vært eksponert for et større publikum

Hva får du?
– Coaching – Kandidaten som blir valgt ut, deltar på en workshop der man sammen med Tone Angsund og Christine Calvert jobber med å finne vinkling, spisse budskap og finjustere fremføring eller fremstilling.

– Deltakelse – Du får gratis deltakelse på Mediekonferansen fra 25.-27. oktober på Stømstad Spa&Resort, inkl. 2 overnatting i dobbeltrom m/ frokost, lunsj og middag.
(Vil du ha med ledsager, betaler den personen kostpris).

#MKnyestemmer

Har du spørsmål ta kontakt med: Trine Vik, Daglig leder i Mediaforum
trine@mediaforum.no Mobil: 97 04 16 03