side-area-logo

Annonsørprisen 2017

Annonsørprisen 2017

TELENOR mottok Annonsørprisen for 2017

Tildelingen skjedde under Award Dinner på årets Mediekonferanse 20. oktober i Strømstad

Juryens begrunnelse;

Årets annonsør

God kveld alle sammen. Jeg har den ære å dele ut prisen til årets annonsør. Annonsørprisen deles ut for aller første gang om ikke så lenge og skal altså tildeles til en annonsør. Tror at vi som sitter her, er veldig glade i kunder. Uten disse kundene hadde vi ikke hatt denne konferansen eller vi hadde ei delt ut våre andre priser. Det er jo kunden som i høy grad gjør det mulig for oss å ha en slik fantastisk Award Night. De nominerte finalistene til årets annonsørpris er: DNB, Orkla, Telenor, Tine og Ving

Hensikten med annonsørprisen er å hedre en annonsør som har bidratt til at mediefaget viderutvikles, det kan være gjennom å være inviterende, inkluderende, nytenkende, modig og fremtidsrettet. Fellesnevneren for alle våre nominerte er nettop disse. Vil dog legge til en liten setning og det er nok at disse også er litt «Pain in the Ass» for enkelte medierådgivere.

Vi i juryen som har bestått av Sverre Vinje fra Carat, Anna Gilpin fra Posten, Sten Bråthen fra Mediacom, Marie Louise Alvær fra PHD og undertegnede hadde egentlig en ganske enkel jobb med å finne frem til årets finalister. ORKLA, DNB, TELENOR, VING og TINE har utfordret vår bransje, de har ikke alltid godtatt medierådgiverens første, andre, tredje, fjerde eller 5 forslag. Disse 5 annonsører har gjennom lang tid hatt langsiktige strategier for å utvikle merkevaren og produktene sine.

VING, TELENOR, DNB, ORKLA og TINE er alle verdige vinnere av årets annonsørpris, men vi kan kun dele ut en pris. Juryen har lagt stor vekt på at årets annonsør har vist en særskilt vilje og evne til å kjøpe annerledes og inspirert til innovasjon av vårt fag.

Prisen for årets annonsør 2017 går til TELENOR

 

Årets jurye består av:
Pål Listuen, juryleder og styreleder (Pollstat)
Sverre Vinje fra Carat
Anna Gilpin fra Posten
Sten Bråthen fra Mediacom
Marie Louise Alvær fra PHD

Comments
Leave a reply